en Pärnu linn - Töötukassa konsultandid selgitavad Pärnu ettevõtjatele töötasu hüvitise tingimusi

Pärnu linnavalitsus

Suur-Sepa 16
80098 Pärnu linn, Pärnu linn

444 8200 • 15505 (lisainfo)
linnavalitsus[at]parnu.ee
kriisikomisjon[at]parnu.ee

koroona22

kriisileevendused

valjumisstrateegia

poesk2igu reeglid

kuidas saan hoida ennast ja teisi.est

koroona stress

26.03.2020

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse ettevõtluse spetsialistid kutsuvad Pärnu ettevõtjaid osalema homme, 27. märtsil kell 13 algaval veebiseminaril.

Seminar toimub keskkonnas Webinar.Veebiseminaril annavad ülevaate olukorrast tööturul ja selgitavad töötasu hüvitise tingimusi Eesti töötukassa Pärnumaa osakonna tööandjate konsultandid Kristjan Heamäe ja Haldi Rae.

Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse spetsialisti Toomas Toodu sõnul pakub vabariigi valitsus koostöös töötukassa, maksu- ja tolliameti ning KredExiga ettevõtjatele erinevaid toetusmeetmeid, et aidata neil eriolukorras tekkinud raskustes hakkama saada.

„Kuna mitmed ettevõtted on pöördunud oma murega ka linnavalitsuse poole, otsustasime algatada veebipõhised seminarid, kus toetusmeetmetega tegelevate töötukassa, maksuameti ja KredExi spetsialistid saavad jooksvalt ettevõtjate küsimustele vastata. Seminarid annavad ka võimaluse saada ülevaade Pärnu ettevõtjate hetkeolukorrast: näiteks, millised on praegu ühe või teise firma peamised probleemid, mille osas on enim abi vaja, millised konkreetsed meetmed ja tegevused aitaksid olukorda leevendada jne,“ ütles Toodu.

Kui esimesel veebiseminaril nõustavad ettevõtjaid töötukassa konsultandid, siis järgmistel kordadel jagavad selgitusi maksu- ja tolliameti ning KredExi esindajad.

Teine veebipõhine seminar toimub juba esmaspäeval, 30. märtsil kell 13 ja siis vastab ettevõtjate küsimustele maksu- ja tolliameti valdkonnajuht Liina Jõõts.

Seminaril osalejatel palub Toodu täita küsimustiku, mille leiab siit. Küsimustik jääb avatuks ka pärast homset veebiseminari.

Veebiseminari kohta leiab infot Facebookist.

Anu Villmann
Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist